Wie is Mike?

Wie is Mike? Of alias de “C” naast die “B”?

Ik ben 50 jaar, papa van mijn twee schatten Amber en Arthur, en de bakker des huizes. Samen met Sofie begon ik in 2017 dit nieuwe verhaal, onze eigen zaak.

Als kind wou ik altijd al graag kok of bakker worden – mijn vader echter zei me, dat ik geen beroep mocht uitkiezen, waarbij men altijd zou moeten werken, als anderen thuis zijn. Zo werd die droom voor lange tijd op ijs gelegd. Een passie bleef het echter doorheen al die jaren.

Toen ik Sofie leerde kennen, wakkerde dat vuur terug aan en zo ging de bal aan het rollen… Ik studeerde voor “Brood-en banketbakker”, haalde mijn diploma via de examencommissie en liep stage bij een andere ambachtelijke bakker. Het was voor ons al snel duidelijk, dat we alleen nog het juiste pand moesten vinden.

Toen in 2016 dit pand vrijkwam, deden we meteen een bod. Na heel wat ‘hobbeltjes’ onderweg (lees: “Hoe het allemaal begon…”), openden we op 30 november 2017 onze deuren.

De rest van mijn verhaal kent u inmiddels wellicht…
Elke nacht sta ik met plezier op, om u vanaf ’s ochtends 6u00 met vers brood, pistoletjes en koffiekoeken te verwennen…